Göteborgs däckhotell

GÖTEBORGS DÄCKHOTELL

för 950 KR 

kommer vi ut till er och byter era däck på bilen!

 

Priset är per säsong inkl. moms

Så går det till 

privatpersoner

 

För att kunna bli kund behöver du bo eller arbeta inom det rödmarkerade området på kartan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli kund

Gå in på fliken "Boka din plats" och registrera dig. Du får ett mail som verifierar din plats hos Göteborgs Däckhotell.

 

Tidsbokning

Vi säsongsbyter däcken de tre första veckorna i oktober och 3 veckor på våren med start sista veckan i mars. Vi planerar in och mailar ut en hämtnings-  o lämningstider ca 3-4 veckor innan. I mailet finns en länk där Ni bekräftar tiden alternativt ber om en ny tid. Ber Ni om ny tid får Ni ytterligare ett bokningsmail där Ni kan bekräfta Er nya tid.

 

Påminnelse

Dagen innan det är dags att byta däck på Er bil skickas det ut ett mail och SMS som påminner Er om tiden samt att Ni ska lägga fram fälglås/nyckelhylsa om det krävs för däckbytet. I SMS:et finns även en hämtnings- och lämningskod. Se under Hämtning av bil.

 

 

 

Däckbyte

Däckbytarna kontaktar er när de närmar sig för att få er nyckel, alternativt om ni kan lämna dom i receptionen hos ert företag.

 

 

 

Betalning

Ni får en faktura på mail när bytet är genomfört

 

Vad händer i däckhotellet

När vi genomfört alla däckbyten för säsongen är det dags att ta hand om alla däck. Varje set med däck tvättas. Därefter mäter vi Era däcks mönsterdjup och skickar sedan ut ett personligt mail till alla våra kunder där vi beskriver just Era däcks status, dvs vilket fack de ligger i och vilket mönsterdjup de har. Om de har ett kritiskt mönsterdjup finns det en länk i mailet som Ni kan gå in på och få en lista över rekommenderade däck och prislista. Ni kan sedan enkelt beställa direkt via den länken med några få musklick. Efter genomförd beställning monteras och balanseras de nya däcken på Era fälgar. Däcken är nu redo för nästa säsong!