Göteborgs däckhotell

GÖTEBORGS DÄCKHOTELL

för 950 KR 

kommer vi ut till er och byter era däck på bilen!

 

Priset är per säsong inkl. moms

Så går det till 

privatpersoner

 

För att kunna bli kund behöver du bo eller arbeta inom det rödmarkerade området på kartan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli kund

Tryck på boka knappen på vår förstasida, under fliken boka eller via vår Facebook sida. Efter det att Ni har bokat får ni en bokningsbekräftelse från oss. Ni får även ett mail för att ange bytesplats.

 

Tidsbokning

Vi säsongsbyter däcken de tre första veckorna i oktober och 3 veckor på våren med start första veckan i april. Vi planerar in och mailar ut en hämtnings-  o lämningstider ca 3-4 veckor innan. I mailet finns en länk där Ni bekräftar tiden alternativt ber om en ny tid. Ber Ni om ny tid får Ni ytterligare ett bokningsmail där Ni kan bekräfta Er nya tid.

 

Påminnelse

Dagen innan det är dags att byta däck på Er bil skickas det ut ett mail och SMS som påminner Er om tiden samt att Ni ska lägga fram fälglås/nyckelhylsa om det krävs vid däckbytet. I SMS:et finns även en kod för att säkerställa att ni ger ut er bilnyckel till vår personal.

­

Däckbyte normal

Däckbytarna ringer Er när vi är på den plats. Ni lämnar nyckeln till oss när Ni har säkerställt att vi kan uppge vår kod. Vi har med Era däck och byter däcken på plats. Ni får tillbaka nyckeln när vi är klara.

 

Däckbyte Flex

Däckbytarna ringer Er 2 timmar innan Er bytestid och Ni talar om var bilen befinner sig. Vi kommer dit och Ni lämnar nyckeln till oss när Ni har säkerställt att vi kan uppge vår kod. Vi har med Era däck och byter däcken på plats. Ni får tillbaka nyckeln när vi är klara.

 

Betalning

Vi skickar ut en digital faktura till er med 10 dagars betaltid.

 

Vad händer i däckhotellet

När vi genomfört alla däckbyten för säsongen är det dags att ta hand om alla däck. Varje set med däck tvättas . Därefter mäter vi Era däcks mönsterdjup och skickar sedan ut ett personligt mail till alla våra kunder där vi beskriver just Era däcks status, dvs vilket fack de ligger i och vilket mönsterdjup de har. Om de har ett kritiskt mönsterdjup finns det en länk i mailet som Ni kan gå in på och få en lista över rekommenderade däck och prislista. Ni kan sedan enkelt beställa direkt via den länken med några få musklick. Efter genomförd beställning monteras och balanseras de nya däcken på Era fälgar. Däcken är nu redo för nästa säsong!