Göteborgs däckhotell

GÖTEBORGS DÄCKHOTELL

för 950 KR 

kommer vi ut till er och byter era däck på bilen!

 

Priset är per säsong inkl. moms

OM OSS

 

Det mest unika med Göteborgs Däckhotell är att det i däckhotellsplatsen ingår det att vi åker till Er bil och gör säsongsbytena! ­

 

Tankarna till Göteborgs Däckhotell mognade fram hos grundaren Dag Zeller på grund av att:

  • han fick nog av att vänta eftersom han liksom tusentals andra försökte bokade sin tid när den första snön redan hade lagt sig.
     
  • han hade ett hektiskt jobb och det var svårt att komma ifrån under arbetstiden och efter jobbet skulle barn hämtas och middag fixas.
     
  • hans anställdas tid var mer värdefull på jobbet än att åka och byta däck på tjänstebilen.
     
  • han tyckte inte alls det var särskilt roligt att behöva byta däcken själv hemma när det redan var kallt, blött och ruggigt ute – och på våren försökte han skrubba rent vinterfälgar som ändå aldrig blev som nya igen...

Tack vare Dags långa erfarenhet inom automationsbranschen, där han i många år har jobbat med fordonsindustrins utmaningar inom logistik, processer och effektivitet, har han nu löst problemen ovan genom att ta tillvara på olika tillvägagångssätt och tekniker för att skapa en ny dimension för däckhotell och däckhantering.

 

 

Dags tre ledord för verksamheten:

 

Tid - Säkerhet - plånbok

Er tid

Vi är så måna om våra kunders tid att vi till och med åker till Era bilar när det är dags för däckbyte inför vinter/sommarsäsong. Det ingår i vårt totalåtagande av Era däck. Vi erbjuder även hämta/lämna-service året runt om något behöver göras mellan säsongerna.

Ju färre kunder som själva behöver besöka vår verkstad desto bättre har vi lyckats.

 

Er Säkerhet

Säkerheten ligger till grund för vilka däck vi rekommenderar till Er samt att vi tänker på säkerheten när vi hanterar och monterar Era däck.

 

Er plånbok

Er plånbok är viktig för oss eftersom Ni betalar oss för vår service. Därför är det viktigt att vi kan erbjuda Er en bra totalekonomi för ett totalåtagande av Era däck. Detta uppnås av effektivitet, seriositet och inköpsvolymer.

­

­

­

Vi erbjuder även:

 

Försäljning av däck och fälg

Vi säljer premiumdäck och fälgar från de stora kända leverantörerna till våra däckhotellskunder och tack vare stor volym får vi ner priserna. innom kort kommer vi ta fram fem varianter som våra kunder kan välja på inom olika pris och kvalitets nivåer för att kunna få bättre priser till er

 

Däckservice mellan säsongerna

Om det skulle hända något eller Ni behöver byta Era däck mellan säsongsbytena, på grund av slitage eller något annat, så erbjuder vi även då hämta/lämna-service. Det initierar Ni enkelt via vårt formulär under Kontakt. Vi erbjuder även akut drop-in-service till våra kunder.

 

Försäljning av fälgar

Vi samarbetar med företaget Specialfälgar. De har ett stort utbud och säkra leveranser. Dessutom har de en fälgkonfigurator där du enkelt kan se hur din bil ser ut med olika fälgar. Kontakta sedan oss för beställning.