Göteborgs däckhotell

GÖTEBORGS DÄCKHOTELL

för 950 KR 

kommer vi ut till er och byter era däck på bilen!

 

Priset är per säsong inkl. moms

Så går det till Företagskunder

 

 

För att vi ska kunna leverera vårt helhetsåtagande måste ni har er verksamhet ligga inom rödmarkerat område på kartan nedan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokning

Bokning sker via personlig kontakt med oss. Vi registrerar Era bilar och kunduppgifter och administrerar vi detta till poolbilsansvarig. Ni kan skicka in en intresseanmälan under Boka, Intresse Företag.

Tjänstebilsförare går själva in på vår hemsida och bokar sig.­

 

Tidsbokning

Vi säsongsbyter däcken de tre första veckorna i oktober och de tre första veckorna i april.

För poolbilar kontaktar bilansvarig och planerar in däckbytestider.

För tjänstebilar kommer det ett förslag på en tid för däckbyte, tiden bekräftas vi en länk i mailet eller länken att man vill ha en annan tid.

 
Påminnelse

Dagen innan det är dags att byta däck på Er bil skickas det ut ett mail och SMS som påminner Er om tiden samt att Ni ska lägga fram fälglås/nyckelhylsa om det krävs vid däckbytet. I SMS:et finns även en kod för att säkerställa att ni ger ut er bilnyckel till vår personal.

 

Däckbyte Normal

Däckbytarna ringer Er när vi är på den plats. Ni lämnar nyckeln till oss när Ni har säkerställt att vi kan uppge vår kod. Vi har med Era däck och byter däcken på plats. Ni får tillbaka nyckeln när vi är klara.

 

Däckbyte Flex

Däckbytarna ringer Er 2 timmar innan Er bytestid och Ni talar om var bilen befinner sig. Vi kommer dit och Ni lämnar nyckeln till oss när Ni har säkerställt att vi kan uppge vår kod. Vi har med Era däck och byter däcken på plats. Ni får tillbaka nyckeln när vi är klara.

 

Betalning

Vi fakturerar Ert leasingbolag alternativt skickas en samlingsfaktura till Er om det är företagets egna bilar.

 

Vad händer i däckhotellet

När vi genomfört alla däckbyten för säsongen är det dags att ta hand om alla däck. Varje set med däck tvättas . Därefter mäter vi Era däcks mönsterdjup och skickar sedan ut ett personligt mail till alla våra kunder där vi beskriver just Era däcks status, dvs vilket fack de ligger i och vilket mönsterdjup de har. Om de har ett kritiskt mönsterdjup finns det en länk i mailet som Ni kan gå in på och få en lista över rekommenderade däck och prislista. Ni kan sedan enkelt beställa direkt via den länken med några få musklick. Efter genomförd beställning monteras och balanseras de nya däcken på Era fälgar. Däcken är nu redo för nästa säsong!­