Göteborgs däckhotell

GÖTEBORGS DÄCKHOTELL

för 950 KR 

kommer vi ut till er och byter era däck på bilen!

 

Priset är per säsong inkl. moms

OM OSS

 

Det mest unika med Göteborgs Däckhotell är att vi är så måna om er tid att vi kommer ut till er och byter däcken på Er bil vid säsongsbytena! ­

 

Tankarna till Göteborgs Däckhotell mognade fram hos grundaren Dag Zeller på grund av att:

  • han fick nog av att vänta eftersom han liksom tusentals andra försökte bokade sin tid när den första snön redan hade lagt sig.
     
  • han hade ett hektiskt jobb och det var svårt att komma ifrån under arbetstiden och efter jobbet skulle barn hämtas och middag fixas.
     
  • hans anställdas tid var mer värdefull på jobbet än att åka och byta däck på tjänstebilen.
     
  • han tyckte inte alls det var särskilt roligt att behöva byta däcken själv hemma när det redan var kallt, blött och ruggigt ute – och på våren försökte han skrubba rent vinterfälgar som ändå aldrig blev som nya igen...

Tack vare Dags långa erfarenhet inom automationsbranschen, där han i många år har jobbat med fordonsindustrins utmaningar inom logistik, processer och effektivitet, har han nu löst problemen ovan genom att ta tillvara på olika tillvägagångssätt och tekniker för att skapa en ny dimension för däckhotell och däckhantering.

­

­

Dags tre ledord för verksamheten:

­

Tid - Säkerhet - plånbok

­

Er tid

Vi är så måna om våra kunders tid att vi till och med åker ut till Er och byter däcken när det är dags för däckbyte inför vinter/sommarsäsong. Det ingår i vårt totalåtagande av Era däck. Vi erbjuder även hämta/lämna-service året runt om något behöver göras mellan säsongerna.

Ju färre kunder som själva behöver besöka vår verkstad desto bättre har vi lyckats.

 

Er Säkerhet

Säkerheten ligger till grund för vilka däck vi rekommenderar till Er samt att vi tänker på säkerheten när vi hanterar och monterar Era däck.

 

Er plånbok

Er plånbok är viktig för oss eftersom Ni betalar oss för vår service. Därför är det viktigt att vi kan erbjuda Er en bra totalekonomi för ett totalåtagande av Era däck. Detta uppnås av effektivitet, seriositet och inköpsvolymer.

­

­

­

Vi erbjuder:

 

Byte Normal

Vårt erbjudande Normal är till för Er som normalt har Er på en o samma ställe under de dagar vi byter däcken på Er bil.

Det ingår: Säsongsbyte på en fast plats, tvätt av fälg och inlagring av Era däck i vårat däckhotell.

 

Byte Flex

Vårt erbjudande Flex är till för Er som har en service bil eller rör Er mycket med Er bil och har svårt att vara på en bestämt plats vid däckbytet. Vi ringer och tar reda på var Ni befinner Er 2 timmar innan vi ska byta på Er bil. 

Det ingår: Säsongsbyte på en valfri plats inom kartan, tvätt av fälg och inlagring av Era däck i vårat däckhotell.

­

Försäljning av däck och fälgar

Vi säljer däck fälg från de stora kända leverantörerna till våra däckhotellskunder och tack vare stor volym får vi ner priserna.

 

Däckservice mellan säsongerna

Om det skulle hända något eller Ni behöver byta Era däck mellan säsongsbytena, på grund av slitage eller något annat, vi erbjuder planerad hämtservice för detta. Det initierar Ni enkelt via vårt formulär under Kontakt. Vi erbjuder även akut drop-in-service till våra kunder.